ruosteenpoistoa!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 28/05/2023
00:00

Kategoriat


 

Ruosteenpoisto: Su 28.5.2023 klo 09.00-18.00 Ahveniston moottoriradalla.

Pääsemme mukaan Honda RIders of Finlandin järjestämään tapahtumaan.

Sales RIders -jäsenille yhteislähtö halukkaille klo 7.45 Neste K Keimola Itä pihalta, porukan vetää Ahvenistolle jäsenemme Risto Pulkkinen.

Sales RIders tarjoaa tuon 50 e osallistumismaksun kymmenelle ensimmäiselle jäsenellemme, maksu hyvitetään kuittia vastaan tapahtuman jälkeen.

 

 

Tässä kopiota HRoF:n jäsenkirjeestä:

Hinta 40e/hlö HRoF jäsen ja 50e/hlö ei jäsen. Ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

 

”Ajoharjoittelupäivän tarkoitus on parantaa ajamisen perustaitoja ja kiinnittämään huomiota olennaisiin asioihin. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, melumittaus on heti aamusta ennen kuljettajakokousta. Ahvenistolla on meluraja 95db, varmista ennen kuin tulet että oman pyörän pakoäänet on sallitun rajan alapuolella.

 

Kuljettajakokous on pakollinen kaikille, käydään HRoF rata-ajo säännöt läpi ja paikan erityispiirteet. ( www.hondariders.fi/rata-ajo-saannot ) Rata on varattu meille klo 9:00–18:00 Klo 9:00–12:00 on pyörän käsittelyharjoituksia ja sen jälkeen loppupäivä rata-ajoa kolmessa ryhmässä.

 

Moottoripyörän käsittelyharjoituksia: ajoasento, hidasajo, u-käännös, jarrutus, nopea pujottelu, väistö, kaarreajo, (kaarre jarrutus, trail braking) Harjoitukset tapahtuvat kentällä ja radalla. Hitaassa koulutusryhmässä on aina radalle mentäessä teema, jonka teoria on käyty varikolla läpi. Ajetaan pari kierrosta kouluttajan perässä ja sen jälkeen omaan tahtiin setti loppuun. Aiheet koulutusryhmään: 1 ajoasento 2 ajolinjat 3 katseen käyttö 4 ohjaustekniikka, rentous 12:00–18:00 rata-ajoa.

 

Nopeat ja keskinopeat omaan tahtiin ja hidas koulutusryhmä kouluttajan johdolla.”

 

Hyvä tilaisuus verestää taitoja talven jäljiltä niin aloitteleville kuin kokeneimmillekin kuljettajille.