• HMMA Sales Riders

    HMMA Sales Riders

    HMMA Sales Riders motoristikilta toimii vilkkaasti sulan maan aikaan. Viikottaiset kahvitreffit sekä säännölliset ilta- ja viikonloppuajelut kuuluvat ohjelmaamme. Talvikauden aikaan tapaamme muun muassa alan näyttelyissä ja kesän ohjelman suunnittelun merkeissä.
  • 1

Meri-Teijon kevätajoretki 19-21.5.2017

Meri-Teijon kevätajoretki 19–21.5. 2017.

 Ilmoittautumisia otetaan vastaan 27.4. asti jolloin meidän täytyy tehdä lopullinen mökkivaraus. Eikun ilmoittautumisia minulle.

Terveisin timppa(a)salesriders.fi

Viikonlopun ohjelma:


Perjantaina mahdollisuuksien mukaan yhteislähtö Siippoon Nesteeltä (tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin). Saapuminen mökeille pyörät tankattuna viimeistään Perniön Abc:llä, majoittautuminen, saunomista ja ym. Lauantaina aamupalan jälkeen starttaamme klo 8.00 mutkatie kierrokselle, n. 200 km. Mökeille palaamme illanviettoon jossa odottaa rantasauna ja killan tarjoama saunajuoma ja grillimakkara. Sunnuntaina kohti kotia. Viikonlopun kustannukset avecit 60,- ja jäsenet 40,-€ sisältäen majoituksen,  aamiaistarvikkeet ja grillimakkarat.

Majoitus: Osoite Kiikunmäentie Meri Teijo Mathildedal.

 


Mökki no: ja huonejako perustuu ilmoittautumisjärjestykseen. 25 ensimmäistä pystytään majoittamaan mökkeihin.  Mökkeihin mahtuu 4-6 hlöä. Mikäli haluat varata koko mökin itsellesi niin ole yhteydessä minuun.
Ilmoittautua voi allekirjoittaneelle sähköpostitse 27.4 mennessä ja sen jälkeen jos tilaa löytyy. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksamalla killan tilille (alla tilino:) vahvistat mukanaolosi. Laita osallistujien nimet tiedotuskenttään.
Mökit ovat täydellisesti varustettuja, mukaan tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet, lakanat, tyynyliinan ja pyyhkeen.(Simmarit) Mökin siivous kuuluu tehdä itse ennen kotiinlähtöä tai voit tilata sen omalla kustannuksellasi Meri-Teijo Centeristä viimeistään perjantaina.

Kommentointi vaatii kirjautumisen.

Tietoja

nordea

Tilinumero

FI 74 1745 3000 0449 92
 
sr logo kangas

Puheenjohtaja

Timo Kahva 
gsm 0400-807 064
 

Kirjautuminen

Seuraa meitä FaceBookissa